ukenpl
П'ятниця, 22 березня 2024 07:29

ВІДБУЛАСЬ ОБЛАСНА ІНФОРМАЦІЙНО-МЕТОДИЧНА ОНЛАЙН НАРАДА З КЕРІВНИКАМИ ЗП(ПТ)О

Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)
НА ДОНЕЧЧИНІ ВІДБУЛАСЬ ОБЛАСНА ІНФОРМАЦІЙНО-МЕТОДИЧНА ОНЛАЙН НАРАДА З КЕРІВНИКАМИ ЗП(ПТ)О
 
       21 березня 2024 року Навчально-методичним центром професійно-технічної освіти у Донецькій області організована і проведена інформаційно-методична онлайн нарада з керівництвом закладів професійної (професійно-технічної) освіти Донецької області з поточних робочих питань, яка продовжувалась майже три години!
       До участі в інформаційно-методичній нараді були запрошені директори ЗП(ПТ)О, заступники директорів, методисти, старші майстри, відповідальні особи та інші зацікавлені представники педагогічних колективів.
 
 
       Спікерами інформаційно-методичної наради виступили:
1. Гончаров Е. В., директор НМЦ ПТО у Донецькій області. Відкриття інформаційно-методичної наради з керівництвом ЗП(ПТ)О Донецької області. Загальні питання реформування системи професійної освіти.
2. Бєлова Н. О., заступник директора НМЦ ПТО у Донецькій області. Підсумки та аналіз проведених у ІІ семестрі 2023/2024 н. р. регіональних практичних тренінгів з питань цифрової компетентності педагогічних працівників ЗПТО Донецької області. Удосконалення цифрових навичок для ефективної роботи та навчання, анонс онлайн-курсу «Цифрові навички для освіти з Google” від МОН України.
3. Опанасенко А. С., методист кабінету професійної підготовки НМЦ ПТО у Донецькій області. Рекомендації щодо корегування робочих навчальних планів з урахуванням використання технологій дистанційного навчання. Актуальність розробки орієнтовних робочих освітніх програм. Нові затверджені ДОС. Інноваційна професійна освіта. Методичні основи розвитку професійної компетентності майстрів виробничого навчання ЗП(ПТ)О.
4. Пустовгарова О. В., методист кабінету загальноосвітньої підготовки НМЦ ПТО у Донецькій області. Впровадження та розповсюдження сучасних педагогічних технологій і практик, як один з напрямків роботи Навчально-методичної ради НМЦ ПТО у Донецькій області. Ефективне управління професійним розвитком педагогів через співпрацю з НМР.
5. Глобіна Н. С., методист кабінету інформаційної та виховної роботи НМЦ ПТО у Донецькій області. Організація та проблемні питання атестації педагогічних працівників ЗП(ПТ)О в 2023/2024 н. р.
        Окрім запланованих питань, протягом наради у представників ЗП(ПТ)О була можливість поставити проблемні запитання всім співробітникам НМЦ ПТО у Донецькій області та обговорити важливі теми профтехосвіти сьогодення.
 
 
        Матеріали інформаційно-методичної наради:
       
 
Дякуємо всім спікерам та керівникам ЗП(ПТ)О Донеччини всіх рівнів за активну участь та сприяння розвитку системи професійної освіти Донеччини!
ВСЕ БУДЕ ПТО! ВІРИМО В НАШУ ПЕРЕМОГУ ТА ДОПОМАГАЄМО ЗСУ! СЛАВА УКРАЇНІ!
 
 
Переглядів : 100

Контакти

home

місто Краматорськ,

Донецька область,

Україна, 84331

email

nmcptodon@meta.ua

nmcptodon@gmail.com

phone

+380505461201

(директор

Гончаров Едуард Вячеславович

 

© НМЦ ПТО у Донецькій області

Search

Много шаблонов Joomla на JooMix.org